Kosmeceutyki zastrzeżone

Nazwa produktu Standaryzacja
AcneZero® (1)
Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetycznych
(INCI): Ekstrakt z trzciny cukrowej, monolauryna, olej z pokrzywy indyjskiej, ekstrakt polikosanol z Niepokalanka, olej koleusowy, Monolauryna, olej z Niepokalanka
Przeciw trądzikowi
SabiLize- Nowy
INCI: Ekstrakt z kory Magnolii, olej z liści macierzanka tymianka (tymianka) i ekstrakt laurynianu glicerolu z Magnolii, olej z tymianku, Monolauryna
Naturalna ochrona
Policoperine
INCI: Ekstrakt z trzciny cukrowej, olej z pokrzywy indyjskiej, polikasanol tetrahydropiperiny, olej koleusowy Cosmoperine®
Przeciw trądzikowi

SPATENTY

(1) AcneZero®

US patent nr 6,607,712; 7,217,546

    VISIT US

  • Sabinsa Poland Sp. z o.o.
    Ul. Magazynowa 16
    62-030 Lubon
    Poland

  • +48 61 415 6625
  • +48 61 424 1036
  • info.poland@sabinsa.com

CERTIFICATES

Certificate Logos
Certificate Logos
Certificate Logos
Certificate Logos
Certificate Logos

CONTACT US